BUDAPEST

KONTÉNERES SITTSZÁLLÍTÁS

Cégünk, a családi vállalkozás keretein belül működő Amarov Kft. immár többéves tapasztalattal rendelkezik a konténer szállítás, konténeres szállítás, zsákos sitt szállítás területén, s az e téren kifejtett tevékenységünket egyre bővülő ügyfélkörünk és ezen belül rendszeresen visszatérő, szolgáltatásainkkal elégedett megrendelőink növekvő száma minősíti. 


CÉGÜNK RENDELKEZIK

A szállítás és begyűjtés engedélyével, amit a Közép Duna völgyi Vízügyi és Természetvédelmi Felügyelőség hagyott jóvá.
Telephelyünkre szállíthatjuk és kezelhetjük az összes nem veszélyes hulladékot egész Magyarország területéről!
Így az ártalmatlanítókat jóval kevesebb hulladékkal terheljük. Óvjuk környezetünket, így a begyűjtött hulladék nagy részét az újrahasznosítók telephelyére szállítjuk!

Természetesen bármilyen egyéb – akár speciális – igény esetén is készséggel állunk rendelkezésre a konténer szállítás és az ahhoz kapcsolódó feladatok terén. Amennyiben nem találja oldalunkon a felsorolt konténeres szállítás szolgáltatások és konténer rendelés tarifák között az Ön számára szükséges opciót, forduljon hozzánk bizalommal, és mi az elvégzendő munka függvényében személyre szabott árajánlatot adunk önnek a konténer szállítás / konténer rendelés / zsákos sitt szállítás egyedi paramétereire vonatkozóan.