Konténer rendelés nagytarcsa

Konténer rendelés nagytarcsaKonténer rendelés nagytarcsa

Beszéljünk kicsit a konténeres szemétszállításról, hiszen a lomtalanítás és a hulladék szétválogatása nem szünetelhet a téli időszakban sem. Szabaduljunk meg felesleges tárgyainktól, mi segítünk, hogyan béreljen konténert úgy, hogy az a lehető legkedvezőbb legyen az Ön számára!
Legyen több terünk! Az emberek gyakran azt hiszik, hogy pénzt takarítanak meg azzal, hogy évekig tartogatják a pincében, padláson vagy a garázsban a régi ruhákat, bútorokat, használati tárgyakat, de ez egyáltalán nem komfortos és praktikus dolog. Amikor már nyakig ér a sok lom, közlekedni és pakolni sem tudunk tőlük, akkor ideje számot vetni: nem elég rendet tenni, szelektálásra fel! Intsünk búcsút feleslegessé vált holmijainktól!
Eljött egy új korszak hajnala
Legyen szó költözködésről, baba születéséről, vagy vendégeink elszállásolásáról, a rendrakás, tárgyak szétválogatása mindenképp hasznos lehet. Költözés esetén csak a legfontosabb dolgokat vigyük magunkkal új lakásunkba. Ha meg épp az új családtag megszületésére várunk, vagy rokon, vendég fog nálunk hosszabb ideig lakni, szükségünk lesz a helyre a tárgyak tárolására. Nem lesz elég az, ha csak biztosítunk számukra egy polcos szekrényt vagy egy komódot – kezdjük el a lomtalanítást még ma!
Építkezések
Ha új házat építünk, vagy a meglévőt alakítjuk át, óhatatlan folyamat lesz az építési törmelék elszállíttatása, vagyis a burkolatok, sitt mind- mind megy a szemétbe. Minél előbb, annál jobb, így az átalakítások során nem kell a szemétkupacokat kerülgetni. A legjobb megoldás, ha szakembereket kérünk fel arra, hogy segítsenek megszabadulnunk felesleges hulladékainktól, ők konténereikkel teljesen környezetbarát módon és szakszerűen végzik el a piszkos munkát.
Pénztárcakímélő konténer bérlés
Hosszú évek óta tartozik cégünk profiljába a konténerek bérbeadása és fuvarozása, így teljes mértékben ki tudjuk elégíteni ügyfeleink igényeit, ráadásul mindezt úgy tesszük, hogy a megrendelőink zsebéhez szabjuk az árainkat.

Mi tartozik bele a konténeres árlistánkba?

Mit tartalmaznak a hulladék konténer árak?
Budapest egész területén bármikor hívhatók vagyunk
Villámgyors és szakértelemmel felvértezett konténeres hulladékszállítás
A konténert mi magunk rakjuk fel ill. le a kocsiról.
A konténer méretének kiválasztásában is rendelkezésére állunk. Hívjon minket bármikor, és segítünk az Önnek megfelelő, akár 4-8 m3 -es konténer kiválasztásában!
Lakásainkban sokszor eljön a nagytakarítás ideje: a művelet kiterjedhet a házon kívül a kertre, garázsra, pincére és padlásra is. Ha otthon gyorsan tudunk dönteni és cselekedni a hulladék elszállítását illetően, akkor a céges szemetet miért tárolgatjuk, kerülgetjük évekig? Szabaduljon meg a régi bútoroktól, leselejtezett irodaszerektől és az elévült irattártól! Mindenki tudja, hogy tiszta, rendezett munkakörülmények között a mindennapi tevékenység, a napi folyamatok is olajozottabban haladnak. Segítse hát a saját cége és beosztottjainak munkáját az alapos lomtalanítás elvégzésével!
Szelektáljon jól!
Néhány jótanács következik a céges lom kiválogatásához. A céges papírok lomtalanításakor mérlegeljen: mi marad, mi megy a kukába. Szerződések, számlák természetesen maradnak, de a régi reklámanyagok, névjegykártyák mehetnek a hulladékok közé. Praktikus és környezetbarát ledarálni, majd szelektív edénybe helyezni.
Az elektromos eszközök, mint a régi. működésképtelen nyomtató, PC, szkennerek veszélyes hulladéknak minősülnek, kizárólag a kijelölt pontokon veszik át ezt a fajta szemetet. Ám ha még működnek, adja oda rászorulóknak vagy tegye el ínséges időkre.
Az irodai eszközök is fogyóeszköznek számítanak, gyakran veszünk belőlük újat, lásd toll, olló, filc, tűzőgép, vonalzó, irattároló papucsok, stb. Mivel hosszú távon ezek felhalmozódnak, szabaduljon meg tőlük azonnal, miután már nem működnek.
Székek. Azonnal dobja ki azokat az irodai székeket, amik elromlottak, és már javítással sem lehet életet lehelni beléjük. Kár a helyet foglalni velük, főleg, ha még kis helyiségről van szó. Irány a szemétszállító konténer!
Mi a helyzet az irodabútorokkal?
Bizony gyakran megeshet, hogy pár éve beruházott egy szekrénysorra, de ma már nem kap hozzá megfelelő alkatrészt, vagy éppen olyan bútorasztalost nem talál, aki elvállalja, hogy felújítja azt. Ilyenkor megint az az eset áll fenn, hogy ki kell dobni, mivel már csak a helyet foglalja, funkcióját nem tudja ellátni.  
A fentiekből Ön is könnyedén átlátja, hogy a céges lomtalanítás gyerekjáték lesz a konténer bérlés kihasználásával!
Ha eldöntötte, mikor lesz az idő, amikor elkezdi a rendrakást a céges papírok, bútorok, irodaeszközök közt, hívjon minket bátran, és béreljen tőlünk konténert, segítünk az elszállításban!